כחלק מהצהרת הכוונות של הבלוג הזה וכמובן גם שלי, הדרך להפוך דירה לבית כוללת מידי פעם לאפות או לבשל משהו. אז למרות שעוד לא הגיע רגע האמת אני כבר מתאמנת, שיהיה קל בקרב.
בעבר הלא מאוד רחוק הגישה שלי לבישול כללה הכנת אוכל נא בלבד. כמו שעון תקוע אפילו אני דייקתי מבחינת אופנה קולינרית מספר פעמים. אבל לא עוד, כבר מספר שנים שאני מבשלת ולעתים נדירות אופה. הרפרטואר לא רחב ביותר, אבל אסף מאוד מפרגן, למזלי (ולמזלו).
בעבר הלא מאוד רחוק הגישה שלי לבישול כללה הכנת אוכל נא בלבד. כמו שעון תקוע אפילו אני דייקתי מבחינת אופנה קולינרית מספר פעמים. אבל לא עוד, כבר מספר שנים שאני מבשלת ולעתים נדירות אופה. הרפרטואר לא רחב ביותר, אבל אסף מאוד מפרגן, למזלי (ולמזלו).
הדבר שמימיי לא אפיתי הוא עוגה, זה נובע מאמונה חזקה בקרב המשפחה שלי שיש לנו מגבלה גנטית שמכשילה עוגות. וכך למרות שיש לנו בשלנים מצוינים, כשצריך עוגה האמיצים ביותר מכינים מתערובת של פילסברי, והיתר קונים.
אבל כאמור לי יש תוכניות, ולכן היום לכבוד היומולדת של גיא ויעל, בפעם השלישית הכנתי עוגה, את אותה עוגה כמובן, המתכון נלקח מבישולוג, עם התרגול העוגה יוצאת כל פעם פחות יפה. ובכל זאת מדובר בחגיגה - עוגה אמיתית תוצרת בית, שאני אני הכנתי.
איך מכינים עוגה:
1. מתכון זמין
2. כלים מתאימים, שימו לב לפער בין כלי המדידה המתקדמים, למיעוט השימוש. פער דומה לזה שבין הביצועים לרכישות שביצעתי בתחומי הרולרבליידס והסקי. אם נדייק, אני מצטיינת בשופינג, בשאר פחות, אבל אז כבר לא אכפת לי.
3. חומרי גלם, תמונה זו היא הומאז' לבלוג בצק אלים. הלוואי שהייתי מבשלת ככה, מצלמת ככה, כותבת ככה או מעצבת ככה...
4. השלב הבא הוא עוד הומאז' (הפעם בצחוקים) לבצק אלים, בשום בלוג בישול לא מופיע שלב כזה משום מה...
5. כך נראתה העוגה לפני האפיה:
6. כך נראה הצד הטוב שלה אחרי האפיה
7. כך ניראת העוגה מצידה השני (בהשפעת הגנטיקה המשפחתית)
שיהיה במזל טוב!
את הורגת אותי... אין על בצק אלים...
השבמחקבכל מקרה, אני מתנדבת ללמד אותך לאפות, ואני מבטיחה לך שתהיה מעולה!
יקירתי, את המגיבה הראשונה שלי ever איזה כיף!
השבמחקיאללה, אוטוטו נהיה שכנות ונקבע לשיעורים פרטיים, נראה אם תצליחי לנצח קללה של שנים.
כמו שנאמר: "מה יכול להיות רע? סוכר אתה אוהב? קמח אתה אוהב? נו?!"
השבמחקואגב, ביסים נמצא אצלך ראשון ברשימה, לפני בצק אלים, ולא במקרה. נכון?
טוב, האמת שהבלוגר קבע את הסדר...
השבמחקאכן מדובר בבלוג מקסים אלא שהוא לרוב לגמרי מחוץ ליכולות שלי. אני יותר לוקחת מתכונים מפשוט מבשלת או בישולוג. ביסים זה כדי שיהיה לאן לשאוף.
טוב, בינתיים כבר המשכת בפוסטים נוספים, אבל זה מתקשר לי עדיין לכאן. אם כבר רשימת בלוגי אוכל, ואם כבר מדובר במעצבת, אז ממש חובה שתכירי (או שבחרת לא להוסיף לרשימה?) את השילוב המושלם :
השבמחקhttp://www.nordljus.co.uk
עוברים בין הפוסטים דרך התמונות שבצד.
התמונות שלה ממש מרגשות ביופין, משדרות איזו שלווה, ומעוררות תיאבון.
אחר כך, אפשר לעבור ללינקים בצד השני של הבלוג היפני ובלוג צילומים.
נצר תודה, זה בלוג מקסים!
השבמחקיש שם גם המון קישורים ממש מוצלחים, לא יצא לי להסתכל עדיין על בלוגים מאנגליה. טוב, הלכו לי עוד שני ערבים השבוע :-)